Loading...
 • Ronja utestol i sedertre.
 • Embla spisebenk i eik.
 • Embla spisebord i eik.
 • Dette salongbordet er laget av 10 000 år gammel materiale. Furustokken som er benyttet til dette bordet, ble gravd ut av en myr i forbindelse med veiarbeid på Sangefjell i Ål i Hallingdal. Dette område er i dag ”snaufjell” hvilket vil si at denne stokken stammer fra istiden. Bordet har en bred svart elv av epoxy gjennom hele bordet. Bordplaten står på massivt pulverlakkert stålunderstell.
 • Denne benken er laget av 10 000 år gammel materiale. Furustokken som er benyttet til denne benken, ble gravd ut av en myr i forbindelse med veiarbeid på Sangefjell i Ål i Hallingdal. Dette område er i dag ”snaufjell” hvilket vil si at denne stokken stammer fra istiden. Benken har en bred svart elv av epoxy gjennom hele benkeplaten, og står på massivt pulverlakkert stålunderstell.
 • Dette spisebordet er laget av 10 000 år gammel materiale. Furustokken som er benyttet til dette bordet, ble gravd ut av en myr i forbindelse med veiarbeid på Sangefjell i Ål i Hallingdal. Dette område er i dag ”snaufjell” hvilket vil si at denne stokken stammer fra istiden. Bordet har en bred svart elv av epoxy gjennom hele bordet. Bordplaten står på massivt pulverlakkert stålunderstell.
 • Varg utebord har en tøff kombinasjon av stålunderstell og treplate. Bordplaten er laget i kvistrein Canadisk «Reed wood sedertre», som er naturlig vedlikeholdsfritt. Sedertre er fra naturens side proppet med olje og kan derfor stå ute hele året, år etter år. Vår sedertre er brun i fargen fra starten, men avtar mot grått med tiden.Understellet er laget i massivt ubehandlet stål. Alle våre utemøbler lages i heltre, som gjør utemøblene spesielt vakre og særegne. Allikevel vil våre fire årstider med sol, regn, snø og is slite på treverket. Fordi tre er et levende materiale vil sprekker og skjevheter derfor kunne oppstå. Dette er en naturlig del av produktet og medfører ikke nødvendigvis en rett til reklamasjon. Bordene lages på mål.
 • Åsgard utebord er et rustikt og vakkert utebord som passer inn stort sett over alt. Bordet har en massiv bordplate bestående av fire brede bord på 48 mm, og et spesielt tøft understell med gjennomgående kileavstiver. dette gjør bordet like stabilt som det ser ut som. Bordet er laget i kvistrein Canadisk «Reed wood sedertre», som er naturlig vedlikeholdsfritt. Sedertre er fra naturens side proppet med olje og kan derfor stå ute hele året, år etter år. Vår sedertre er brun i fargen fra starten, men avtar mot grått med tiden. Alle våre utemøbler lages i heltre, som gjør utemøblene spesielt vakre og særegne. Allikevel vil våre fire årstider med sol, regn, snø og is slite på treverket. Fordi tre er et levende materiale vil sprekker og skjevheter derfor kunne oppstå. Dette er en naturlig del av produktet og medfører ikke nødvendigvis en rett til reklamasjon. Benkene lages på mål.
 • Varg utebenk har en tøff kombinasjon av stålunderstell og treplate. Benkeplaten er laget i kvistrein Canadisk «Reed wood sedertre», som er naturlig vedlikeholdsfritt. Sedertre er fra naturens side proppet med olje og kan derfor stå ute hele året, år etter år. Vår sedertre er brun i fargen fra starten, men avtar mot grått med tiden.Understellet er laget i massivt ubehandlet stål. Alle våre utemøbler lages i heltre, som gjør utemøblene spesielt vakre og særegne. Allikevel vil våre fire årstider med sol, regn, snø og is slite på treverket. Fordi tre er et levende materiale vil sprekker og skjevheter derfor kunne oppstå. Dette er en naturlig del av produktet og medfører ikke nødvendigvis en rett til reklamasjon. Benkene lages på mål.
 • Et praktisk og lite bord, laget med tanke på den oppvoksende slekt. Bordet er laget i kvistrein Canadisk «Reed wood sedertre», som er naturlig vedlikeholdsfritt. Sedertre er fra naturens side proppet med olje og kan derfor stå ute hele året, år etter år. Vår sedertre er brun i fargen fra starten, men avtar mot grått med tiden. Alle våre utemøbler lages i heltre, som gjør utemøblene spesielt vakre og særegne. Allikevel vil våre fire årstider med sol, regn, snø og is slite på treverket. Fordi tre er et levende materiale vil sprekker og skjevheter derfor kunne oppstå. Dette er en naturlig del av produktet og medfører ikke nødvendigvis en rett til reklamasjon.
 • Ronja utebord i sedertre er en spesiell perle. Alle detaljene og innfellingene gir bordet karakter og stil. Bordet er laget i kvistrein Canadisk "Reed wood sedertre", som er naturlig vedlikeholdsfritt. Sedertre er fra naturens side proppet med olje og kan derfor stå ute hele året, år etter år. Vår sedertre er brun i fargen fra starten, men avtar mot grått med tiden. Alle våre utemøbler lages i heltre, som gjør utemøblene spesielt vakre og særegne. Allikevel vil våre fire årstider med sol, regn, snø og is slite på treverket. Fordi tre er et levende materiale vil sprekker og skjevheter derfor kunne oppstå. Dette er en naturlig del av produktet og medfører ikke nødvendigvis en rett til reklamasjon. Bordene lages på mål og på bestilling.
 • Stilren og praktisk familikøye med skuffer for ekstra lagringsplass. Stigen kan festes på lagside, kortside, eller rett på vegg. Sengene lages på mål og beises i valgfri farge. Farge på avbildet seng er "Osmo Kongle".
 • Ronja garderobeskap er et rustikt og vakkert møbel. Skapene kan lages på mål og fargen kan selvsagt forandres. Inndeling i skapet kan også utføres etter ønske. Skapene er laget i furu og behandlet med Osmo. Skapet som er avbildet er beiset i Osmo "Skifer".
 • Tyra spisebord består av stålunderstell i 8x100 mm pulverlakkert stål, med en rustikk bordplate i "vill-eik". Kvister og sprekker i bordplaten er fuget , som gjør platen brukervennlig og tøff. Bordet kan leveres opp til 300 cm langt og med klaffer for ekstra lengde om nødvendig.


  Bestill her >

 • Tyra salongbord består av Stålunderstell i 8x100 mm pulverlakkert stål, med en rustikk "Villeik" bordplate i eik. Kvister og sprekker i bordplaten er tettet med svart masse, som gjør platen brukervennlig og tøff.


  Bestill her >

 • Varg Tv bord består av pulverlakkert stålramme med innfelt eik i plate og vegger. Benken kan leveres i valgfri størrelse og i fargekombinasjonen du selv ønsker.