Gjengen i Fjellmøbler sin store lidenskap er å jobbe med ekte treverk og ekte håndverk. Her deler daglig leder Per Egil Vaardal sine tips så du kan få mest mulig ut av hytta.


Fjellmøbler er opptatt av å levere kvalitet og at hvert produkt skal være unikt, noe som både kommer frem i møblene og kjennetegner den typiske Fjellmøbler-kunden. “Vi legger stor vekt på detaljer og personlighet i det vi leverer”, sier Per Egil er daglig leder i Fjellmøbler.  

Hvordan komme frem til beste løsning på hytta?

Noe av det Per Egil trekker frem som en viktig del av jobben er dialog med kundene, hele veien fra planlegging til overlevering. Ofte avhenger et godt resultat av god dialog med kunden. På verkstedet til Fjellmøbler finnes også et showroom for inspirasjon, et sted for å møtes og snakke om behov og løsninger.

Møbleringsfellene ved innredning i treverk i tørr fjelluft

Har du noen gang tenkt på at mange av de ferdigmøblene man får kjøpt ikke er produsert i Norge? “Det kan ofte være et problem at man kjøper utenlandsprodusert innredning som er produsert i et annet klima og derfor sprekker og vrir seg mye i den tørre fjelllufta som vi har”. Det finnes så uendelig mange muligheter med treverk og ingen hytter er like, eller i rette vinkler for den saks skyld. Uutnyttet potensial ved at møbler ikke er på mål kan gi mye mindre lagringsplass for eksempel. 

Tips til deg som overtar eller skal pusse opp en gammel hytte

Om man arver en hytte vil man gjerne bevare sjelen og minne samtidig som man gjør det til sitt eget. “Vurder om noe av innredningen bør byttes ut” sier Per Egil og legger til 3 gode tips om man skal bytte ut innredning:

  • Ta gode mål og være nøye
  • Ikke følg trender slavisk
  • Tenk langsiktig og ikke nødvendigvis billigst mulig

Til de der ute som bygger ny hytte, hva er topp 3 ting de bør tenke på?

Talen er klar fra Per Egil: “Kom i gang med planlegging raskt. Det er stort trykk i hyttemarkedet og leveringstidene på innredning er hos mange blitt dobbelt så lang som i 2019 og tidligere”. Det kan også være fint å få et objektivt syn for flere løsninger. Her gir Fjellmøbler ypperlig service og veiledning til sine kunder. Et siste tips er å tenke på bruk og hva som er ditt behov.