Vi ble nylig kontaktet av en kunde som har Sjemmedalhytte i Hallingdal. Hytta ligger i det flotte fjellområdet Leveldåsen, med utsikt mot Hallingskarvet.

Kunden hadde sammen med en interiørarkitekt utformet tegninger av senger og skap til soverom, skap til å ha i gangen, samt møbler til badet. I tillegg trengte de innredning til stua. På bakgrunn av dette var naturlig nok ønskene både unike og spesifikke, noe som utelukket mer vanlige, masseproduserte produkter.

For å realisere ønskene sine var kunden derfor på jakt etter en fleksibel møbelsnekker som kunne produsere skreddersydde møbler og interiør av høy kvalitet – og valget falt på oss.

Vi takket gladelig ja til oppdraget og møtte kunden for en hyggelig prat om prosjektet. Vi gikk løs på arbeidet etter en gjennomgang av tegningene, og et godt innblikk i hva kunden så for seg.

Da hytta hadde noe begrenset plass, ble en av hovedoppgavene våre å utnytte plassen maksimalt med godt konstruerte sengeplasser og skap. Vi er også alltid nøye med å sørge for at løsningene vi lager passer godt med hytta de er tiltenkt – utforming så vel som stil. 

På hemsen laget vi for eksempel en koselig, liten sone med plass til å sitte og jobbe, med innredning i heltre eik, og beiset i OSMO steingrå.

Til stua valgte kunden serien vår «Varg» som stilen på samtlige møbler. Dette er en stil som kombinerer massiv villeik og stålkonstruksjon, noe som gir et rustikt, tøft preg. Både kommode, hyller og sidebord fikk denne stilen, og alt ble laget på mål etter kundens tegninger. Innredningen var i heltre eik, og ble til slutt beiset OSMO Kongle.

Til soverommet snekret vi sammen senger og skap i heltre furu, malt i Jotun 4744 SOPHISTICATED BLUE. Resultatet gir en varm, god følelse hvor man kan glede seg til å sove, og hvor det er godt med plass til klær og annet.

På badet laget vi god stemning med baderomsmøbler i rullemalt vannfast MDF. Jotun 5030 St. Pauls blue.

Vi takker for dette givende oppdraget, og ønsker kunden lykke til videre med hytta si i naturskjønne Leveldåsen.

Ormstad Multimedia, 03.05.22