Historien bak Fjellmøbler

Vinteren 2008 flyttet jeg fra Ål til Canada. Der jobbet jeg på et møbelverksted sammen med en etablert, norsk snekker. Han jobbet mye med skreddersydde løsninger for kunden, og fikk meg interessert i dette med å tilpasse møbler etter kundens ønske.

Etter en lang periode reiste jeg hjem igjen til Hallingdal og møbelsnekring ble en kveldshobby. Jeg lekte meg med forskjellige prosjekter, og kom etter hvert frem til b.l.a et spisebord jeg var veldig fornøyd med. Positive tilbakemeldinger gjorde at jeg i 2013 tok sjansen og kontaktet Hallingdal Etablerersenter og opprettet et enkeltmannsforetak. I 2015 ble Fjellmøbler et levebrød for meg og jeg tok et nytt steg og opprettet et AS. I dag har Fjellmøbler AS 7 ansatte og vi er stolte av å kunne si at vi er blitt en totalleverandør av unik og skreddersydd innredning. Vi vil gjerne takke gode støttespillere og en trofast kundegruppe som søker det ”lille ekstra”.

Per Egil Vårdal
Per Egil VårdalSalgsjef og grúnder

Bedriftens gründer og eier. Er for tiden i Argentina og bistår med oppussing av en ranch langt ute i ødemarken. Per Egil tegner og planlegger prosjekter med kundene. Hadde sløyd som favorittfag på skolen. Elsker alt som har med tre og gjøre. Rolig type, glad i fjell og friluft.

Gertjan Van Dijken
Gertjan Van DijkenDaglig leder

Gertjan tegner og planlegger prosjekter med kundene. Opprinnelig fra Nederland. Som guttunge var han på ferie i Norge med familien og opplevde Hallingdal. Dette gjorde så inntrykk på han at han bestemte seg for å flytte hit om anledningen bød seg, noe den senere gjorde. Gertjan er en balansert og nøyaktig mann og en meget dyktig snekker. Elsker fjell og friluft og alltid klar for nye opplevelser og erfaringer.

Nikolai Pavlivsky
Nikolai PavlivskySnekker og verksted ansvarlig

En rolig og sindig mann. Nikolai har stålkontroll og er derfor satt som verkstedansvarlig. Veldig effektiv, nøyaktig og alltid positiv. Veldig interessert i Norsk historie og kultur og lar seg alltid begeistre og inspirere av gamle hus og bygninger, og ikke minst torvtak, noe han aldri har sett noen andre plasser.

Henrik Chernyshov
Henrik ChernyshovSnekker

En energisk mann full av arbeidslyst og godt humør. Henrik er firmaets «moroklump» og sprer mye glede rundt seg. Har en enorm kapasitet og produksjonsevne, samtidig som han er veldig nøyaktig. En god kombinasjon. Veldig nøysom og må ofte påtvinges nytt arbeidstøy da han helst vil bruke det til de faller fra hverandre.

Karolina Haapala
Karolina HaapalaSnekker

Opprinnelig fra Finland. Knyttet gode vennskapsbånd med noen venner som fikk henne til Hallingdal. Fant kjærligheten og slo seg ned fast. Startet i byggebransjen men gikk over til møbelsnekring. Karo står ikke tilbake for noen mann. En dyktig, pliktoppfyllende og dedikert snekker. Alltid positiv.

Andrey Kurbanov
Andrey KurbanovMaler

Andrei er maleren vår. Han er dyktig, nøye og effektiv. I tillegg er han sterk som en bjørn, noe som kommer godt med her på Fjellmøbler hvor mye av innredningen er i massivt heltre.

Ta kontakt

Har du en et prosjekt vi kan hjelpe til med?
Kom innom, eller ta en prat med oss – så fikser vi det.