Hyttemøbler etter mål – håndlaget og gjerne montert på plass,  er attraktivt for mange hytteeiere. Her om dagen hadde vi gleden av å lage hyttemøbler etter mål for en trivelig hytteeier i Fåvang. Hytta ligger flott til i et eldgammelt fjell- og skogområde ikke langt fra bygdas sentrum og drøye 5 mil nord for Lillehammer.

Mye mer enn bare bord og stoler

Det er både interessant og koselig å bygge hyttemøbler etter mål, for eksempel et spisebord eller en benk som jo mange ønsker seg. Men å få en bestilling som spenner fra TV-bord til plassbygd benk for ved var ekstra moro. Her skulle leveres både spisebord og garderobe, salongbord speil og seng i tillegg. Ingen tvil om at møblene bidro til å styrke hyttas personlige stil og lune atmosfære.

Robust design og vakker patina

Møblene var ønsket i vårt design, Ronja. Spisebordet i denne serien er robust og vakkert og har flotte håndverksmessige detaljer.

Hytteeieren i Fåvang ønsket både bordet og de andre møblene i driv-ved farge. Det passet svært godt inn i hyttas fargepalett. Dessuten synes vi denne fargen tar opp i seg tonen som preger naturen og kulturlandskapet der midt i Gudbrandsdalen: Eldgamle tømmerløer, skigarder og setertufter.

Alle overflater ble for øvrig grundig behandlet med Osmo olje.

Hyttemøbler etter mål –og montert på stedet

Alle møblene ble laget og tilpasset etter mål i vårt verksted i Ål. Når dette var gjort – var det å pakke alt forsiktig ned og ta den koselige turen over fjellet til en forventningsfull familie i Fåvang. Lyst til å se hvordan våre hyttemøbler blir til? Ta enn titt her.

På plass i hytta ble alt montert og satt opp der det skulle være. Så var det bare å nyte opplevelsen sammen med en smilende hyttefamilie.

Her er noen av møblene vil leverte – men du skulle helst sett dem i virkeligheten!

Hyttemøbler etter mål her Ronja design

Hyttemøbler etter mål her Vedbenk

Hyttemøbler etter mål - spisebord

Hyttemøbler etter mål her seng