Tidligere i år kunne vi klippe båndet på samarbeidsprosjektet vi har hatt med Varre Invest. Prosjektet var en flunkende ny og flott hytte på Kvitfjell. Den nybakte hytteeieren ønsker seg en innredning med liv og personlighet. Det er jo en jobb for Fjellmøbler!

Se alle bildene nederst på siden.

Oppmåling ved plassdesignet innredning

Dette er et godt eksempel på god kommunikasjon underveis, vi reiste faktisk opp til Kvitfjell sammen med kunde. Der tok vi nøye mål, og fikk sett på farger i sitt rette element. Det er altså to stikkord – nøye oppmåling og fargevalg med riktige omgivelser og lys. Tilbake på kontoret startet vi arbeidet med skisser og tegninger som ble sendt til kunden for godkjenning.

Samarbeid mellom møbelsnekker og kunde

Selve hytta var laftet, og både på kjøkkenet og i gangen var det lafteknuter hvor innredning måtte passe inn uten å miste for mye plass. Etter litt sparring frem og tilbake for å finne de beste løsningene var planen klar. Levering og montering gikk knirkefritt. Kunden ble svært fornøyd og da er vi fornøyd.

Fargevalg på fjellhytte

Fargen som er brukt er OSMO Hav. Det kom som et resultat av at vi sammen med kunde dro opp på hytta og så lyset slik det faktisk kommer til å være. Har du mulighet til det du også så anbefaler vi det. OSMO er en dekorvoks og med et strøk hardvoksolje i tillegg holder møbler innendørs vakre lenger.

Tyra: Robuste og elegante møbler

Kunden ønsket seg en livlig innredning med personlighet og valget falt på Tyra. Robust heltre kombinert med elegante linjer passer veldig godt med laftede vegger og binder det nye og gamle sammen. Her kan du se vårt utvalg i Tyra-serien.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]