Hurra! Nå har vi for lengst drukket sjampanje og feiret at vi har fått nytt  og bedre verksted i kjelleren. Drømmen om et stort verksted for håndlagde møbler er oppfylt! Hele prosjektet var ferdig over nyttår, og etter litt innkjøring og tilpasninger fungerer nå produksjonslinjen vår som smurt.

Mer effektivt snekkerverksted

Med et 400 kvadratmeter verksted og lager er vi nå også godt rustet for fremtidig vekst. Større plass og flere nye maskiner gjør at vi kan arbeide mer effektivt. Verkstedet består av en produksjonslinje med stasjonære og mobile maskiner. I tillegg har vi rom for maling og beising. Nå slipper vi å gå i hendene på hverandre.

Et stort verksted for håndlagde møbler inpirerer oss

Vi malte gulvet lyst før vi innredet, slik at det nye verkstedet ble lysere og lettere å holde rent.
Det hele er rett og slett skikkelig inspirerende. Det har blitt enda mer moro å jobbe med rustikke, håndlagde møbler. Nå har vi plass nok til å ha det meste av utstyret for hånden slik at vi kan jobbe mer konsentrert og effektivt.

“Vi merker at det bidrar til enda mer arbeidsglede”.

Flere og mer avanserte produkter

Med et nytt, stort verksted for håndlagde møbler åpnet også enda en ny drøm seg: Å produsere håndlagde og skreddersydde kjøkken! Mange har etterspurt håndlagde hyttekjøkken, men først nå, med et større og bedre verksted og lager, kunne vi få det til. Les gjerne mer om våre hyttekjøkken her.

En annen viktig fordel er at vi med dette også har fått mer plass til vår møbelutstilling i første etasje. Så, hjertelig velkommen til 250 kvadratmeter med møbler – og ta gjerne en tur ned i underetasjen til vårt nye verksted for håndlagde møbler!