Utemøbler i heltre bør man stille strenge krav til. De skal tåle mye av vind, sol, is og regn. I Fjellmøbler har vi lagd slik møbler i mange år nå, og her ser du noe av utvalget vårt. Våre utemøbler i heltre lages av furu, gran eller Canadisk sedertre. Sedertre er naturlig motstandsdyktig mot sopp og råte, og fri for kvae, og er dermed spesielt godt egnet til utemøbler.

Vår bestselger blant utemøbler i heltre: Åsgård!

Åsgård bord og benker lagd av malmrik furu og senvokst gran fra de dype skogene i Hallingdal, er mange begeistra for. Åsgard utebord har vakkert og detaljert understell med en tøff bordplate av tre massive bord. Bordet kan leveres med Åsgard utebenker, med eller uten rygg.

Vår robuste og vakre langbenk og spisebord i heltre: Ronja!

Ronja bord og benker har et særpreg som kan minne om gammel, norrøn tid. Møblene er tunge, stødige og solide. Benkene blir tilpasset bordets lengde (som også kan velges). Høyde og bredde på benkene kan tilpasses ditt ønske. Du kan få en kortbenk som kan settes ved enden av bordet – og benkene leveres også med ryggstø om det ønskes.

Eller hva med utemøbler i tre og stål?

Varg utebord og benker har enkel stil med rene linjer og en tøff kombinasjon av stål og tre. Bordet, som lages på mål og bestilling, er glattslipt, men det kan også leveres med «markspist» overflate. Et særpreg mange setter pris på med denne møbelserien er understellet av ubehandlet stål. Dermed dannes det rust på bordbena – noe som passer veldig godt inn i et utemiljø for eksempel på fjellet. Varg utebord og benker.

Ta kontakt, og stikk gjerne innom vår utstilling om det passer. Vårt utvalg av håndlagde møbler er stort, så kjører dere forbi Torpo i Hallingdal, kan en titt innom være nyttig. Kom gjerne med bilder fra uteplassen – eller tegninger til noe dere ønsker lagd. Se også vårt store utvalg av øvrige hyttemøbler til stue, kjøkken, soverom og bad.