Vi lager hyttemøbler av utvalgt norsk furu og gran – ja også eik og bjørk. Og fordi vi har spesialisert oss på gamle håndverkstradisjoner som lafteteknikker – blir møblene solide, vakre og varige.

Hyttemøbler i vår tid har ingen klar definisjon

Akkurat som vår tids hytter kan variere svært mye i stil, størrelse og materialvalg – kan også hyttemøbler være nær sagt hva som helst.  Vår lidenskap er knyttet til ekte, robuste og norske materialer vi kan bruke våre hender på å forme.

Etter mange år med dette nå har vi funnet vår nisje i markedet. Hyttefolk setter pris på vakre, robuste hyttemøbler som varer lenge – enten de står ute eller inne. At vi også skreddersyr møbler og er åpne for nye design-ideer, har også slått godt an.

Møbler til hytta er vel som alle andre møbler – eller?

Tja, det er vel umulig å svare noe annet enn ja på dette. Men – det er et men her også. Kan det være at mange av oss stiller noen andre krav til hyttemøblene våre enn vi gjør til møblene hjemme? Igjen, svaret er vel ikke verken ja eller nei – det kommer an på.

Mange tar jo de gamle møblene sine og bruker dem på hytta, kanskje etter en liten fornyelse på en eller annen måte. Det er jo både sjarmerende og fint å ta vare på brukbare møbler på den måten.

Hyttemøbler forteller oss at vi ikke er hjemme

Men der er også mange som mener at hytta ikke skal være et sted hvor alt det gamle og slitte havner. På hytta skal det være annerledes. Hyttemøblene skal bidra til en egen kos og stemning som vi bare forbinder med hyttelivet. Derfor skal møblene passe til både livet og stilen på hytta. På den måten blir det også et tydelig skille mellom ”hjemme” og ”på hytta”.

Og det er nettopp her at vi i Fjellmøbler føler oss veldig hjemme, for å si det slik. Vi finner stor glede i å levere et originalt, håndlaget hyttemøbel som bidrar til å skape den lune og koselige atmosfæren du gjerne forbinder med å være på hytta. Og det gjelder like gjerne utemøbler som innemøbler.

Lyst til å se hvordan våre hyttemøbler blir til? Ta enn titt her.