Rustikke salongbord; Fjellmøbler

 

Rustikke salongbord – laget for hånd av grove, robuste materialer, er stuens midtpunkt – ikke minst på hytta. Dette er solide bord som forener håndverkstradisjoner og norsk natur. Det rustikke, solide utseende bidrar til en koselig atmosfære i stuen.

Bord som vil vare i generasjoner

Solide, møbler tåler mye og blir bare vakrere med årene. Rustikke, håndlagde møbler av ulike slag har sin egenverdi fordi de verken slites eller går i stykker, det gjelder ikke minst våre rustikke salongbord. Dette er tidløse bord som vil vare i generasjoner og ta vare på minner om gode samvær på hytta – enten det er på fjellet eller ved sjøen.

Det er en glede å arbeide med rustikt design

Grovt og røft treverk hentet fra lokale skoger gir oss stor arbeidsglede. Det er veldig tilfredsstillende å gå løs på grove stammer og planker, og så få frem for eksempel ulike salongbord. Selve jobben er naturligvis mye rutine, men materialene er levende og ter seg forskjellig. Av og til kan det by på interessante utfordringer. Desto større blir gleden når vi omsider ser et vakkert, håndlaget og røft salongbord stå der, klar til levering.

Håndlagde møbler er vår spesialitet

Hva slags møbler man ønsker seg på hytta er naturligvis en personlig sak. Design og stil betyr mye – men hyttemøblene må også fylle sin funksjon og passe inn i størrelse, farge, utforming og materiale. Det gjelder kanskje ikke minst bord i stuen.

Vi vil gjøre vårt for at ditt rustikke salongbord skal passe – slik at størrelse, farge og design stemmer med planløsning og interiør forøvrig. Vi tilpasser derfor våre salongbord både i størrelse og utførelse etter kundens ønsker.

Se nærmere på våre rustikke salongbord

Ronja salongbord. Et robust og vakkert salongbord for hus og hytte, der god gammeldags lafteteknikk sørger for stødighet og stil. Bordet har håndlagde innfellinger og fine detaljer. Ronja leveres også som utebord i en høyere variant.

Birk salongbord. har et røft design med grovt høvlede overflater som viser sjatteringene i treet. Lages i furu etter ønsket mål og farge.

Ask salongbord. Rustikt design i en tøff kombinasjon av tre og stål. Understellet i massivt stål kan enten lakkeres svart eller leveres stålgrått. Bordplate i furu eller eik. Et moderne og rustikt salongbord som også kan lages etter mål.