Rustikt spisebord, Ronja

Et rustikt spisebord som man kan samle seg rundt med familie og venner, er det mange som ønsker seg. Det rustikke utseende bidrar gjerne til en uformell og koselig atmosfære.

Spisebord som passer både ute og inne

At et rustikt spisebord passer ute i naturen er det liten tvil om. En rustikk og røff stil passer ekstra godt på terrassen enten det er på fjellet eller ved sjøen. Men svært mange velger også en slik stil innendørs fordi det skaper en lun og koselig atmosfære.

Forkjærlighet for rustikt design

Grovt, rustikt treverk hentet fra lokale skoger gir oss en egen glede å skape noe fint ut av. Å starte med grove stammer og planker, og så få et flott, rustikt spisebord ut av det, er skikkelig motiverende.

Veien frem til ferdig resultat er i stor grad rutine, men det oppstår gjerne alltid noen utfordringer fordi levende materialer oppfører seg forskjellig. Dermed blir også gleden stor når vi ser vi har lykkes med det ferdige resultatet.

Møbler som varer i generasjoner

Solide møbler tåler mye og blir bare vakrere med årene. Rustikke, håndlagde møbler har sin egenverdi fordi de verken slites eller går i stykker. Mange mener også at på et rustikt spisebord vil merker og riper i overflaten over tid bare gi møbelet høyere verdi. Bordet blir formet av livet og tar vare på minner og historie fra generasjon til generasjon. Likevel bør nok bord og benker som står ute året rundt pleies riktig, men dette er heldig vis også enkelt. Les mer om pleie av våre rustikke møbler her.

Håndlagde rustikke møbler er vår spesialitet

Store bord til spisestue eller kjøkkenet, og kanskje et mindre bord til stuen? Dersom du vil ha noe spesielt i størrelse, form eller farge, så lager vi det. Vi legger også stor vekt på overflatebehandlingen som jo skal ta vare på møbelet enten det er ute eller inne.

Ønsker du et rustikt spisebord, har du mange valg:

Åsgard spisebord har en tøff bordplate av malmrik furu. Understellet er vakkert og detaljert.

Nora spisebord er laget i furu i understellet og «vill-eik» til bordplate. Kan leveres med klaffer på opp til 50 cm, og i mål og  farger etter ønske.

Ronja spisebord er vår bestselger. Spisebordet er robust og vakkert, unikt og særegent. Laget av furu fra Hallingdals skoger. Leveres på mål og med valgfrie farger. Birk, Siri og Serina er andre varianter av våre rustikke bord.