Rustikt spisebord, Fjellmøbler

Vi lager spisestue til hytte i flere alternative design. Alle har et mer eller mindre norrønt uttrykk. Slik synes vi det bør være når vi arbeider med naturmaterialer hentet fra Hallingdals skoger og får vakre, varige møbler ut av det.

Du har mange valg når det gjelder spisestue til hytta

Utformingen, fargene og størrelsen kan variere mye – ja, du kan også bestemme en del av dette selv. Våre spisestuer består av ulike kombinasjoner av spisebord og stoler eller benker – samt passende skap og hyller – alt i et litt rustikt og mer eller mindre røft, moderne design. Bildet over viser en av mange kombinasjoner. Her er det rustikke bordet Ronja og langbenken Ronja  kombinert med to behagelige stoler i lyst stoff. Det gir et moderne uttrykk med et noe mer dempet rustikt preg.

En spisestue til hytte bør kunne vare i generasjoner

Uunngåelige merker og riper i overflaten over tid gir møbelet bare høyere verdi. Bordet blir formet av livet og tar vare på minner og historie fra generasjon til generasjon.

”Jeg husker bestemor lagde spekemat og rømmegrøt til oss og jeg satt på hjørnet akkurat der da jeg var liten!..”

Det gjør godt for både barn og voksne å høre historier fra forrige generasjon. Ikke minst når vi er på hytta. Og selv om ungdommen kan ha en periode der de ikke er så lystne på å dra på hytta, kommer snart tiden da de finner tilbake  – og da gjerne med egne barn.

Spisestuen på hytta blir gjerne et samlingspunkt som bærer med seg minner om spill og lek, om fiskehistorier og snøhuler, deilig mat og fellesskap.

Håndlagde rustikke møbler er vår spesialitet

Med tanke på spisestue til hytte ser mange nordmenn til nettopp det solide, rustikke og røffe. Vår spisestuer er håndlaget, fra A til Å og ikke fabrikkprodusert. Når du ser deg rundt her på nettsida,  ser du at både spisebord, benker, stoler og krakker varierer mye i design og størrelse. Derfor tror vi du vil finne noe som passer. Vi har også i tatt inn en del utvalgte stoler fra andre leverandører. Dette er gode stoler som vi synes passer veldig godt inn i vårt håndlagde sortiment – og øker mulighetene for personlig møblering.

Og finner du likevel ikke det du er ute etter, kan vi kanskje lage det. Det er mange som tar kontakt med oss om nettopp å få den spisetuen til hytta de drømmer om. Vi vet at valg av spisestue kan være krevende – så bare spør oss hvis du har spesielle ønsker!

Se flere spisebord her.