Hyttekjøkken i heltre montert på plass

Da en godt fornøyd hytteeier i Hemsedal sto og beundret sitt nymonterte, måltilpassede hyttekjøkken i heltre, føltes det som om vi sto øverst på pallen etter en krevende 1500 meter. Etter mye ”trening” kan vi nå endelig tilby norske hytteeiere målsatte, vakre hyttekjøkken i heltre.

Hyttekjøkken i heltre bringer gammel tradisjon til moderne hytter

Vi har lagt vekt på at våre kjøkken lages i heltre, og ikke sponplater. Heltre både i skap- og benkeskrog, dører og hyller er en uslitelig og tradisjonsrik løsning som passer svært godt i hytter.

Å håndlage møbler i heltre av ulike slag har vært vår lidenskap i mange år. Med et tidsriktig design og fargevalg vil et hyttekjøkken i heltre bringe med seg noe av den opprinnelige og naturlige atmosfæren med hyttelivet. Derfor er vi godt motivert for –sammen med våre kunder – å komme en tur, ta mål og skissere løsninger som både de og vi blir begeistret for.

Hyttekjøkken i heltre - beiset skuffeseksjon montert på plass

Store muligheter for personlig stil

Alle våre hyttekjøkken blir håndlaget her i Ål. Skap- og skuffeskrog har høy kvalitet og er limt og skrudd sammen av 18 millimeter tykke heltreplater. Profildørene har 25 millimeter limte og tappede rammer og fyllingspanel på 16 millimeter. Skuffeskinner og hengsler er av beste kvalitet med demping og justeringsmuligheter. Og forresten, visste du at våre håndlagde hyttebord blir valgt av mange nettopp til kjøkken eller spisestue?

 Hyttekjøkken med stor valgfrihet i farger og innredning

Vi gir gjerne råd når det gjelder overflatebehandling, farger og innredning. Både dører og skrog blir grundig overflatebehandlet før sammenføying. På den måten sikres hyttekjøkkenet best mulig mot fuktinntrengning.

Vi forhandler ulike løsninger for hyller og skuffeinnredning samt karusell-løsninger for benkeskap.

Heltrekjøkken som er flott å se på og enkelt å få på plass

Som for så mange andre av våre kunder, betød det også mye for vår kunde i Hemsedal at vi ikke bare lagde kjøkkenet slik de ville ha det, men bragte det til hytta og monterte det ferdig der det skulle være.

Å montere opp kjøkkenet for våre kunder er noe mer enn en del av vår forretningside. Det er en del av vår lidenskap. Akkurat som Jakob Ingebrigtsen nyter å stå øverst på pallen etter å ha lyktes så til de grader med sin lidenskap – litt sånn er det faktisk for oss også.